BEMUTATKOZÁS

Gyógyszertárunk, a Fehérvár Gyógyszertár jelenlegi helyén a budapesti Szent Kristóf Szakrendelőben 1997 óta, 22 éve várja szeretettel betegeit, vásárlóit. Szabó Istvánné gyógyszerész a kezdetektől egészen 21 évig volt a patika szíve és lelke, ez alatt az épületrész két teljes körű felújításon is átesett, a kor igényei szerint. Jelenlegi vezető dr. Fischer Anna, Szabó Istvánné unokája, aki 6 éve tanulja folyamatosan nagymamájától a vezetéshez szükséges szakmai és technikai ismereteket.

A nagy betegforgalom miatt kollégáink igyekeznek gyorsan, de szakmailag magas színvonalon kiszolgálni mindenkit, nagy gyógyszerkészlettel dolgozunk, így szinte mindig el tudjuk látni betegeinket a szükséges készítményekkel. Ezeket elősegítendő 2017. augusztusában ROWA Vmax 160 típusú gyógyszer kiadó és raktározó gépre ruháztunk be, mely szinte a gyógyszertár egész készletét tudja raktározni, a két kiszolgáló kar pedig folyamatosan látja el az expediáló kolléganőket a beütött, vásárolni kívánt készítményekkel. Így tudjuk a sorban állás idejét drasztikusan csökkenteni és több időnk jut minden betegünk és vásárlónk szakmai szempontokat tekintve maximálisan kielégítő kiszolgálására.

Természetesen ezek mellett a patika előre elkészített és egyedi magisztrális receptúrák (kenőcsök, kúpok, orrspray-k, stb…) készítését is rendszeresen végzi.
A felújítás óta a nagyobb és kisebb dermokozmetikum márkák is megjelentek polcainkon: teljes portfólióval Bioderma, La Roche-Posay, Vichy és Uriage, nem teljes portfólióval: Eucerin, Helia-D, Nivea.

Patikánk részt vesz a Szimpatika és a Vitalitás Pont programban is, így havonta folyamatosan megújuló akciókkal várjuk minden kedves betegünket és vásárlónkat a Fehérvár Gyógyszertárban!

GYÓGYSZERTÁRUNK ELŐNYEI

Gyógyszertárunk Budapest egyik legnagyobb vényes gyógyszertáraként igyekszünk a kerületben magas színvonalú betegellátást megvalósítani és minden kedves betegünk, vásárlónk igényeit maximálisan kielégíteni. Kollégáink mindig kedvesen és készségesen várják Önöket mind a receptes, mind a recept nélküli vásárlások során.

MUNKATÁRSAINK

Gyógyszertárunkban két műszakban 6-6 ember, összesen 5 gyógyszerész és 7 gyógyszerkiadó szakasszisztens dolgozik a vezetőségen kívül. Csapatunk fiatalos, lendületes, nagy szakmai tudással rendelkezik. Igyekszünk minden helyzetben kedvesen és segítőkészen megoldani a felmerülő problémákat, tanácsokkal ellátni a betegeinket, vásárlóinkat.

VEZETŐSÉG

dr. Fischer Anna
dr. Fischer AnnaVezető szakgyógyszerész
Szabó Istvánné
Szabó IstvánnéÜgyvezető, szakgyógyszerész

GYÓGYSZERTÁRUNK KÉPEKBEN