Rólunk

Gyógyszertárunk 1997 óta működik Fehérvár Gyógyszertár néven, Szabó Istvánné szakgyógyszerész irányításával. A vezetést 2018-ban unokája, dr. Fischer Anna szakgyógyszerész vette át. A patika a 11. kerületi Szent Kristóf Szakrendelő földszintjén működik, ellátva ezzel az épület szak- és háziorvosait. Családi vállalkozásként nagyon fontosnak tartjuk minden korosztály megfelelő szakmai kiszolgálását és ellátását, így a legkisebbektől a legnagyobbakig várunk mindenkit hétköznaponként reggel nyolctól este nyolcig.

Szabó Istvánné és dr. Fischer Anna

14 kollégánk várja minden nap a gyógyszertárba látogató betegeinket, vásárlóinkat. 5 szakgyógyszerészünk és 9 szakasszisztensünk nagy szakmai tudással és kedvességgel áll rendelkezésükre. A kerület egyik legnagyobb vényes forgalmú patikájaként nagy raktárkészlettel és széles termékválasztékkal dolgozunk, de igény esetén akár másnapra beszerezzük a keresett gyógyszert (amennyiben az elérhető nagykereskedőinknél).

A nálunk megforduló sok páciens mellett is fontosnak érezzük az egyénre figyelő, minőségi gyógyszerészi gondozást, éppen ezért a biztonságos és gyors ellátás érdekében patikánkban az ország egyik legnagyobb Rowa típusú gyógyszerkiadó robotja segíti munkát. Magisztrális termékeket nagy mennyiségben készítünk előre is, de egyedi készítményeket is vállalunk: kenőcsöket, kúpokat, szemcseppeket, oldatokat, orrcseppeket.

Szabó Istvánné és dr. Fischer Anna
Szabó Istvánné és dr. Fischer Anna

Szimpatika akcióink és Vitalitáspont kedvező áraink mellett minden hónapban egyedi árkedvezményekkel és 5 % törzsvásárlói kártya programmal járulunk hozzá a család költségcsökkentéséhez, minden hónap utolsó csütörtöki napján pedig 10%-os kedvezménnyel kedveskedünk minden vásárlónknak!

Forgalmazott termékeink közé tartoznak a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, étrendkiegészítők, dermokozmetikumok, natúrkozmetikumok, gyógyteák, gyógyvizek, fogápolási, betegápolási cikkek, gyógyászati segédeszközök.

!! Új !! Ismerjen meg minket közelebbről, fedezzék fel gyermekével közösen milyen is egy modern, de mégis hagyományokra épülő patika! Időpont egyeztetés miatt keressen minket e-mail címünkön és szívesen körbe vezetjük a jövő nemzedékét 10-15 perces patika látogatás alkalmával gyógyszertárunkban!

Elérhetőségünk


Cím:
1117 Budapest, Fehérvári út 12.

Telefon: 061 209 56 51

E-mail: info@fehervargyogyszertar.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 8:00-20:00, hétvégén zárva

Fizetési módok: készpénz, bankkártya,
egészségpénztári kártya

Megközelítés: Gyógyszertárunk a 11. kerület szívében, Újbuda-központ és Móricz Zsigmond körtér metrómegállók között a Szent Kristóf Szakrendelő földszintjén található. Várjuk szeretettel minden kedves betegünket és vásárlónkat, patikánkat megközelíthetik többek között az M4 metróval, a 4, 6, 17, 41, 47, 48, 56 jelzésű villamossal és a 33, 53, 58, 150, 153, 154, 212-es jelzésű buszokkal is.

Fehérvár Gyógyszrtár

Hétfő – Péntek 08:00 – 20:00
Szombat ZÁRVA
Vasárnap ZÁRVA

Budapest, 1117 Fehérvári út 12.

info@fehervargyogyszertar.hu
www.facebook.com/fehervargyogyszertar
+36(1) 209 5651

Figyelem!

A honlapon található képek, betegtájékoztatók, illetve leírások minden esetben a gyártótól származnak – ezekért felelősséget nem vállalunk!

Készítette: fehervargyogyszertar.hu | © 2023 – Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek | Impresszum