• Ferti-Lily Megtermékenyülést Elősegítő Kehely

 

48%-kal növeli a természetes teherbeesés esélyét*

* Egy klinikai vizsgálat során a FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kelyhet 3 cikluson át alkalmazó nők 48%-kal nagyobb valószínűséggel estek teherbe. 

A FERTI·LILY kehely védőbölcsőként szolgál a spermiumok számára. Segít a spermiumoknak keresztülúszni a méhnyaknyákon, ezáltal megnövelve annak az esélyét, hogy valamelyik hímivarsejt elérje a petesejtet. A FERTI·LILY egy kis segítség az élet legnagyobb csodájához.

A FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely egy bevizsgált és jóváhagyott orvostechnikai eszköz, amelyet termékenységi specialisták fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a párok megvalósíthassák családalapítási álmaikat. 

A FERTI·LILY kehely nem zavarja meg a romantikus együttlétet vagy a spontaneitást, mert kényelmesen szex utáni használatra tervezték. 

A FERTI·LILY-nél az a küldetésünk, hogy segítsünk növelni a fogantatás esélyét anélkül, hogy az intimitás útjába állnánk. 

A kelyhet úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb spermiumot juttassa közvetlenül a méhnyakba, a méh bejáratához. A FERTI·LILY kehely használata növeli a méhnyaknyák védő környezetébe juttatott spermiumok számát, amely a spermiumok meghosszabbított élettartamának zálogaként szolgál. 

A FERTI·LILY kelyhet az ujjai segítségével könnyedén felhelyezheti a hüvelybe közösülés után. Puha, rugalmas szilikonból készült, bizonyítottan kényelmes a felhelyezése, a viselése és az eltávolítása.

A FERTI·LILY MEGTERMÉKENYÜLÉSTELŐSEGÍTŐ KEHELY ALKALMAZÁSÁNAK ELŐNYEI: 

 • A FERTI·LILY kehely több hímivarsejtet juttat közvetlenül a méhnyakba. 
 • A FERTI·LILY kehely által védett spermiumok rövidebb ideig érintkeznek a hüvellyel, amelynek pH-értéke általában toxikus hatással van a spermiumokra. 
 • A FERTI·LILY kehely akár 1 órán át is a fent maradhat, megnövelve az t az időt, amely alatt az egyes hímivarsejtek beúszhatnak a termékeny méhnyaknyákba. 
 • A FERTI·LILY kehely felhelyezése után kimehet a mosdóba, zuhanyozhat, aludhat vagy intézheti a dolgát anélkül, hogy aggódnia kellene a spermiumok elvesztése miatt. 
 • Utána összebújhat, ameddig csak jól esik. Nem kell a lábát a levegőben tartania, ha a FERTI·LILY kelyhet használja. 

TUDTA? 

 • Normál esetben a spermiumok akár 60%-a is kifolyhat a hüvelyből szex után. 
 • A hüvely alacsony pH-ja valójában elpusztítja a spermiumokat. Minél kevesebb időt tölt a hüvelyben a spermium, annál nagyobb az esélye a túlélésre. 
 • A stressz csökkenti a fogamzás esélyét. Lazítson, ne aggódjon, és próbálja meg jól érezni magát. 
 • A szex utáni vizeletürítés csökkenti a hólyagfertőzések (UTI) kialakulásának kockázatát. 
 • A méhnyaknyák színe és állaga alapján megállapítható, hogy mikor a legtermékenyebb. 
 • További tippekért és trükkökért látogasson el a www.fertiLily.com/hu oldalra.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely

9.890 Ft

Ferti-Lily Megtermékenyülést Elősegítő Kehely

Használati útmutató

 

 1. lépés 

Felhelyezés előtt mossa ki alaposan a FERTI·LILY kelyhet 15-20 másodpercig meleg vízzel. Ne felejtse el a FERTI·LILY kelyhet az ágy közelében tartani, így nem kell felkelnie közösülés után. 

2. lépés 

Közösüljön partnerével. Miután a partnerével végeztek, helyezze fel a kelyhet anélkül, hogy felülne vagy felállna, hogy elkerülje a sperma visszafolyását a hüvelyéből. Fordítsa ki a kelyhet, hogy úgy nézzen ki, mint egy esernyő. Tartsa a FERTI·LILY kelyhet szárával lefelé, úgy, hogy az egyik ujja az esernyőformán belül marad.

3. lépés 

Óvatosan nyomja felfelé a kelyhet a hüvelyében. Ha nehézséget okoz a kehely felhelyezése, össze is hajthatja, hogy kisebb legyen a felhelyezéskor. Ez a spermát a méhnyak felé fogja tolni. Miután elérte a hüvelycsatorna tetejét, óvatosan húzza meg a zsinórt, hogy a FERTI·LILY kehely visszanyerje eredeti alakját, miközben a kelyhet a behelyezett ujjával a helyén tartja. 

Ha nem tudja megállapítani, hogy a kehely eredeti vagy esernyő alakú-e, akkor se aggódjon. A sperma bent maradt, és a kehely megakadályozza, hogy visszafolyjon. Egyelőre hagyja a kelyhet a helyén. Gyakorlat teszi a mestert, így legközelebb simán fog menni. A FERTI·LILY kehely 20 percig, de legfeljebb 1 órán keresztül viselhető.

4. lépés

Mosson kezet szappannal és vízzel. Kényelmes testhelyzetben, akár állva, akár a WC-n ülve, gyengéd nyomások sorozatával nyomja a hasi/medencefenék izmait lefelé (mintha székletürítést végezne). Mivel a hüvely mindössze 8-10 cm hosszú, a mutatóujját behelyezheti, és lassan tolhatja felfelé, amíg el nem éri az eltávolítószárat, ha az kívülről nem érhető el. Óvatosan és lassan húzza vízszintesen a szárat, amíg meg nem érzi a FERTI·LILY kehely alját a hüvelynyílásánál. Óvatosan és lassan húzza ki a kelyhet. (Legyen gyengéd, a szár túl erős meghúzása kellemetlen érzést okozhat, és végül a szár elszakadhat.)  Erősen szorítsa meg a kehely alját a két bemélyedésnél, vagy az ujjával húzza le a kehely egyik szélét, hogy megszűnjön a vákum, és óvatosan húzza ki a hüvelyből. Az eltávolítás után egyszerűen ürítse ki a tartalmát a vécébe. Mossa meg alaposan a FERTI·LILY kelyhet, és tárolja az utasításoknak megfelelően

További információk

Egységár

9890 Ft.-/db

Kiszerelés

1

Mennyiségi egység

dbz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FERTI-LILY FOGAMZÁST TERMÉKENYÜLÉST SEGÍTŐ KEHELY 1 DBZ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük