LUNESTIL DUPLA KAPSZULA 15 DB

A Lunestil egy étrend-kiegészítő készítmény, amely különleges dupla kapszulás technológiával készült. A külső kapszula azonnal feloldódik, míg a belső kapszula késleltetett hatóanyagleadású, így a Lunestil hatása az elalvást követően válik teljessé. Hatékony és természetes növényi aktív összetevőket tartalmaz az egészséges alvásért.

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT,. VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.

3.895 Ft

Figyelmeztetések:

* A LUNESTIL® szedése 18 éven felüli felnőttek számára javasolt. A LUNESTIL® befolyásolhatja a figyelmet gépjárművezetés vagy egyéb veszélyes műveletek végzése közben. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

A LUNESTIL® külső kapszulája 80 mg levendulaolajat tartalmaz az ellazulás, így az elalvás elősegítésére. A LUNESTIL® belső kapszulája 200 mg golgotavirág-kivonatot tartalmaz a minőségi, pihentető alvás támogatására. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, hogy frissen ébredhessen egy jó éjszakai alvást követően.

További információk

Mennyiségi egység

db

Kiszerelés

15

Egységár

259,66 Ft.-/db