AZ EGÉSZSÉG VILÁGNAPJA

1947-ben ezen a napon alakult meg az Egészségügyi Világszervezet. Nemzetközi elnevezése: „World Health Day” (WHO). Tekintse meg rövid leírásunkat és kiemelt akciós termékeinket.

AZ EGÉSZSÉG VILÁGNAPJA

Szerző: | ápr 3, 2024 | Gyógyszertári hírek

Minden évben április 7-én ünnepeljük az egészség világnapját.

1947-ben ezen a napon alakult meg az Egészségügyi Világszervezet. Nemzetközi elnevezése: „World Health Day” (WHO).

A szervezetnek mára 194 tagországa van és széles körben foglalkozik az egész világot érintő egészségügyi kérdésekkel. Emellett küzd azért, hogy világszerte mindenki hozzájusson az alapvető egészségügyi ellátásokhoz, kortól, nemtől és társadalmi helyzettől függetlenül.                                                  A nap célja a nemzetközi egészségügyi munka irányítása és összehangolása, az általános egészségmegőrzés támogatása, továbbá a környezet aktív védelme.

 

 

Ez a világnap felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára

 

Az egészség nem csak azt jelenti, hogy nem vagyunk betegek, hanem egy életmódot is tükröz, hiszen testünk jólléte lelki egyensúlyunktól is függ.  Magyarországon több százezren halnak meg évente olyan életmóddal kapcsolatos betegségekben, amelyek helyes táplálkozással, illetve megfelelő orvosi kezeléssel könnyen megelőzhetőek lennének.

Az Egészség Világnapja kiváló alkalom arra, hogy Ön is tájékozódjon, hogy mivel tudna többet tenni saját, és környezete egészségéért.

 

Április 3. és 5. között a világnaphoz kapcsolódóan számos terméket kínálunk kedvezménnyel.

Kérjük, látogassanak el hozzánk, vegyék igénybe különleges ajánlatunkat! Barátságos környezetben, kedves kiszolgálással és szakértő tanácsainkkal várjuk Önöket!

Közeleg a Húsvét!

Közeleg a Húsvét!

Akciós ajánlataink 2024.03.25-03.28-ig  Kedves Látogatóink! A Húsvét közeleg! Közeleg a Húsvét, a keresztény egyház egyik legfontosabb és legnagyobb ünnepe, amelyen Jézus Krisztus feltámadását ünnepeljük. Az Újszövetség szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése...

bővebben
Tekintse meg aktuális Szimpatika Akcióinkat!

Széles termékválaszték

Azonnal elérhető termékek széles választéka üzletünkben – jöjjön el, és győződjön meg róla személyesen is!

Szakmai tanácsadás

Személyes és Online gyógyszerészeti tanácsadás – gyorsan, kényelmesen. Várják Önt szakértő kollégáink!

Kedvező árak

Több ezer termék közül választhat alacsony árak mellett, és ezen felül még további 5%-ot is spórolthat!