Közeleg a Húsvét!

Akciós ajánlataink 2024.03.25-03.28-ig


 Kedves Látogatóink!

A Húsvét közeleg!

Közeleg a Húsvét, a keresztény egyház egyik legfontosabb és legnagyobb ünnepe, amelyen Jézus Krisztus feltámadását ünnepeljük. Az Újszövetség szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett.

A Tavasz Ünnepe

A Húsvét a valláson kívül a tavaszvárás ünnepe is, gondoljunk csak a rügyező fákra, a tavaszi virágokra és növényekre, amelyek a természet újjászületését, feléledését jelzik. Számtalan hagyomány, népszokás, rituálé kapcsolódik hozzá évezredek óta. Ma egyházi és családi ünnep, amelyből nem hiányoznak a húsvéti szimbólumok, mint a húsvéti nyúl, húsvéti tojás, a barka, a húsvéti locsolás és természetesen a húsvéti menü sem.

Az Ünnepi Lakomák

A húsvéti ünnepek előtt sokan – akár vallási, akár egészségügyi okokból – böjtölnek, az ünneppel együtt azonban elkezdődik a lakomák és koccintások sora. Zöldcsütörtökön friss zöldségeket, Nagypénteken halat eszünk a böjt szokásának megfelelően, aztán Húsvét vasárnap véget ér a nagyböjt, a hústól való tartózkodás, (innen származik az ünnep magyar elnevezése is), így vasárnap és hétfőn jöhet az igazi húsvéti lakoma.

Egészség és Mértékletesség

A legnehezebb ilyenkor mértéket tartani, pedig a jó közérzet szempontjából elengedhetetlen. A húsvéti ünnepek alatt éppúgy fontos odafigyelni az egészséges, változatos táplálkozásra, mint a karácsonyi ünnepek alatt. Mind a koplalás, mind a degeszre való evés felborítja szervezetünk természetes egyensúlyát, pár napos bőséges lakmározást követően epepanaszok, gyomorrontás, hasmenés is felléphet, a májbetegségben szenvedő, köszvénnyel vagy bélpanaszokkal küzdő betegek pedig egy ilyen „megpróbáltatás” után könnyebben köthetnek ki a sürgősségin.

Gondoskodás Egészségünkért

A húsvéti ünnepek előtt is szeretnénk Önöket arra ösztönözni, hogy gondoljanak az egészségükre. Március 25-28. között gyógyszertárunkban számos terméket kínálunk kedvezménnyel, beleértve a megelőzést valamint a kialakult panaszok kezelését is.

Vegyék Igénybe Különleges Ajánlatunkat! Kérjük, látogassanak el hozzánk, és vegyék igénybe különleges ajánlatunkat! Kiváló minőségű termékekkel és szakértő tanácsainkkal várjuk Önöket!

Minden Kedves Látogatónknak finomságokban és egészségben gazdag  húsvéti ünnepeket kívánunk!

Minden évben április 7-én ünnepeljük az egészség világnapját.

1947-ben ezen a napon alakult meg az Egészségügyi Világszervezet. Nemzetközi elnevezése: „World Health Day” (WHO).

A szervezetnek mára 194 tagországa van és széles körben foglalkozik az egész világot érintő egészségügyi kérdésekkel. Emellett küzd azért, hogy világszerte mindenki hozzájusson az alapvető egészségügyi ellátásokhoz, kortól, nemtől és társadalmi helyzettől függetlenül.                                                  A nap célja a nemzetközi egészségügyi munka irányítása és összehangolása, az általános egészségmegőrzés támogatása, továbbá a környezet aktív védelme.

 

 

Ez a világnap felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára

 

Az egészség nem csak azt jelenti, hogy nem vagyunk betegek, hanem egy életmódot is tükröz, hiszen testünk jólléte lelki egyensúlyunktól is függ.  Magyarországon több százezren halnak meg évente olyan életmóddal kapcsolatos betegségekben, amelyek helyes táplálkozással, illetve megfelelő orvosi kezeléssel könnyen megelőzhetőek lennének.

Az Egészség Világnapja kiváló alkalom arra, hogy Ön is tájékozódjon, hogy mivel tudna többet tenni saját, és környezete egészségéért.

 

Április 3. és 5. között a világnaphoz kapcsolódóan számos terméket kínálunk kedvezménnyel.

Kérjük, látogassanak el hozzánk, vegyék igénybe különleges ajánlatunkat! Barátságos környezetben, kedves kiszolgálással és szakértő tanácsainkkal várjuk Önöket!

Tekintse meg aktuális Szimpatika Akcióinkat!

Széles termékválaszték

Azonnal elérhető termékek széles választéka üzletünkben – jöjjön el, és győződjön meg róla személyesen is!

Szakmai tanácsadás

Személyes és Online gyógyszerészeti tanácsadás – gyorsan, kényelmesen. Várják Önt szakértő kollégáink!

Kedvező árak

Több ezer termék közül választhat alacsony árak mellett, és ezen felül még további 5%-ot is spórolthat!